Nem semmi: Szolnok egykori fideszes polgármestere keményen odaszólt a magyar kéziválogatottnak

Megosztás

Egészen pontosan Bodó Richárd nyilatkozata akasztotta ki Várhegyi Attilát. Élesen odaszólt az átlövő egyik nyilatkozata miatt.

Sokakat ért arculcsapásként a magyar férfi kézilabda-válogatott Hollandia elleni Eb-veresége. A játékosok szánják-bánják, ami csütörtök este történt az MVM Dome első hivatalos meccsén. Szolnok egykori fideszes polgármestere, Várhegyi Attila ennél sokkal keményebb kritikákat fogalmazott meg, szúrta ki a Blikk.

A vereség mellett Bodó Richárd nyilatkozata fájt neki a legjobban, ezt a Facebookon tette közzé.

„Kikaptunk Hollandiától, mint soha az eddigi húsz mérkőzésen. Nem vártuk, de veszíteni lehet. 20 ezren szurkoltak a mieinknek a helyszínen. Erre a csapat ‘esze’, Bodó Richárd a végén azt mondja: ‘Túl sokan kijöttek, nagy volt az elvárás’.

És mi tényleg ezeknek szurkoljunk? És legyünk rájuk büszkék?

Nem hiszem el, hogy ennyi fér a fejébe.”

A Siklósról származó Várhegyi Attila korábban kulturális államtitkár és Szolnok fideszes polgármestere is volt, de miután elítélték hűtlen kezelésért, kivonult a politika első vonalából. Most a Hollóházi Porcelán tulajdonosa.

A kéziválogatott szerencsére azóta javított, vasárnap este egy rendkívül izgalmas összecsapáson, az utolsó másodpercekben szerzett góllal sikerült legyőzni Portugáliát és életben tartani a továbbjutási reményeket.

Kapcsolódó cikkek